Dm ránctalanító

dm ránctalanító

dm ránctalanító

Korcsoport: Egyidejűleg 3 különböző Zelkás arckrémet is használok: ezt, a szőlőmagolajosat és a körömvirágosat. Fokozatosan vettem meg egyiket a másik után, mivel az első bevált és nagyon kíváncsi lettem a többire is. Igazából nem is tudok jelentős különbséget mondani a 3 krémről: hasonló illatvilág, nagyon hasonló, főként csak sorrendjében eltérő összetevők.

dm ránctalanító

A ligetszépés-shea vajas talán a leggazdagabb és a legkeményebb állagú, a másik kettő lágyabb textúrájú, de mindegyiket gyorsan, maradéktalanul egy pillanat alatt beszippantja a bőröm, nem marad utána zsíros vagy fényes sem. Szemkörnyékre is használom, és bár érzékeny a szemem, semmi galibát nem okoz, nagyon jól tolerálja a krémet ez a terület is.

dm ránctalanító

Kimondottan száraz bőrűeknek javaslok hozzá cseppenteni pár csepp olajat pl. Nagyon kellemes, természetes, levendulás a krémek illata, kifinomult, a koncepcióhoz illeszkedően szép az üveg tégely, igényes a karton doboz, jó, hogy magyar termék szép összetevőkkel, nálam 5 csillag!

UPDATE 1 évvel később: Nem vettem meg azóta újra ezt a krémet, dm ránctalanító most az oldalon böngészgetve feltűnt a nem túl makulátlan összetevő lista pl.

dm ránctalanító

Lehet, hogy akkor nem vettem észre ezt, vagy esetleg azóta változott az INCI, minden esetre ez így már csak 4 csillag. Bevallom, az, hogy a márka a Helia D égisze alatt van, kezdettől fogva sosem volt számomra igazán szimpatikus, s kicsit gyanús is volt, mert ez kizárja számomra a teljesen dm ránctalanító szemléletet

Fontos információk