Hidratáló szemkörnyékápoló, A termékről

Eucerin AQUAporin Active szemkörnyékápoló krém 15ml | BENU Online Gyógyszertár | BENU Gyógyszertár

Használata: Alkalmazza reggel és este.

Értesülni szeretnék az akciókról!

Érintse hozzá a hűsítő applikátort a szemkörnyék finom bőréhez. Extra élénkítő hatást érhet el, ha használat előtt hűtőszekrénybe teszi a terméket.

legjobb anti aging otthoni jogorvoslatok

Emellett csökkenti a püffedtséget és a szem alatti sötét karikák láthatóságát. Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége.

redermic bőrgyógyászati ​​anti aging kezelés intenzív

A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá váik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat.

baseball anti aging

Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

  • Pharmagel anti aging
  • Leírás és Paraméterek Vélemények1 Leírás és Paraméterek Intenzív hidratálást nyújt az érzékeny szemkörnyéki bőr számára.
  • A szemkörnyék ápolása: szemkrémek, maszkok, szérumok, zselék | Notino

Szemünk körül a bőr különösen vékony, és a dehidratált, érzékeny bőrön sokkal nagyobb valószínűséggel válnak láthatóvá a stressz és a fáradtság jelei, például a püffedés és a sötét karikák. A bőrnek intenzív és hosszan tartó hidratálásra van szüksége, hogy érezhetően a legjobb formáját mutathassa.

fragonard vrai ránctalanító arckrém

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, mely megköti a nedvességet a bőr külső rétegében.

A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, hidratáló szemkörnyékápoló az aquaporinok alkotnak.

A KLUB DIY - Ránctalanító arckrém

Ezeken keresztül áramlik hidratáló szemkörnyékápoló víz a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását.

A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben.

  1. Uriage Termál Hidratáló Szemkörnyékápoló Gél-Krém
  2. Fegyveres suisse anti aging
  3. Szemkörnyékápolók LA ROCHE-POSAY Hydraphase Intense Yeux Hidratáló
  4. Parketta noer suisse anti aging

Mérsékli a püffedtséget és a sötét karikák megjelenését, csökkenti a finom ráncok mélységét. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy alkalmas az érzékeny bőrön való használatra.

sárgarépalé anti aging

A termék illatanyag- és parabenmentes. Szemészeti tesztek bizonyítják, hogy kontaktlencsét viselők is hidratáló szemkörnyékápoló.

legjobb öregedésgátló termékek 2020 új szépség

Fontos információk