Öregedésgátló bőrápoló

öregedésgátló bőrápoló

Ez a termék jelenleg nem kapható. Kérjük, válasszon másik terméket!

  • A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője.
  • Avant Ageless Öregedésgátló Bőrápoló
  • Beurer FC 90 Ionos arckezelő, öregedésgátló - Bőrápoló eszköz: árak, összehasonlítás - Olcsószedresikennel.hu

Minden bőrtípusra. Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést a bőrön. Természetes E-vitamint tartalmaz. Rendszeres napi használatra is kitűnő, ápolja a kiszáradt bőrt.

öregedésgátló bőrápoló

Használatakor nem hagy zsíros érzést. Öregedésgátló kézkrém ml Segít megelőzni a kézbőr idő előtti öregedését.

öregedésgátló bőrápoló

Gyorsan felszívódó, finom illatú krém. Természetes fényvédőt tartalmaz, mely segít megvédeni a bőrt a nap káros UV-sugaraitól.

öregedésgátló bőrápoló

Száraz, hűvös helyen, 25C alatt tárolandó! Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk öregedésgátló bőrápoló vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

öregedésgátló bőrápoló

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat.

Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info herbahaz. A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. A készletadatok tájékoztató öregedésgátló bőrápoló, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

öregedésgátló bőrápoló

Legnépszerűbb termékeink.

Fontos információk