Szemcsepp ophylosa, Ophylosa 0,15% oldatos szemcsepp (10ml)

szemcsepp ophylosa

Mely sima, kellemes érzést biztosít a fáradt, érzékeny szemnek, enyhíti a viszkető, égő tüneteket, az idegentest-érzést, valamint a szemszárazságot, és csökkenti a szem kivörösödését.

  1. Ophylosa 0,15% Oldatos Szemcsepp
  2. Felbontás után 6 hónapig felhasználható.
  3. Anti aging bőrápoló vélemények kép
  4. Az Ophylosa® szemcsepp a szem fáradtságának és a szemszárazság enyhítésére ajánlott.

Hialuronnal, a szem és a könny nélkülözhetetlen alkotóelemével. Tartósítószer-mentes és felbontás után 6 hónapig felhasználható. Megnyugtató, kellemes érzést biztosít a fájó, fáradt szemnek, enyhíti a viszkető, égő tüneteket, az idegentest-érzést, valamint a szemszárazságot. Kizárólag természetes eredetű, nagy tisztaságú hialuronátot tartalmaz, amely kielégíti a szemészeti termékekkel szemben támasztott magas minőségi követelményeket.

További információk

Glicerin izotonizálócink-glükonát, injekcióhoz való víz. A hialuronát a szemnek és a könnynek is nélkülözhetetlen alkotóeleme, kiválóan kötődik a szem nyálkahártyához.

Tartós védőréteget képez a szem felszínén, így megóvja a szemet a kiszáradástól és irritációtól.

Svájci anti aging használt guillotine szemcsepp ophylosa

Egyedülálló, gélszerű tulajdonságának köszönhetően védi és síkosítja a felszíneket, lehetővé téve a nyálkahártyák súrlódásmentes elmozdulását egymáson pislogás közben. A pislogások közötti időben pedig hatékonyan csökkenti a könnyezést és ezzel megelőzi a szemcsepp ophylosa kiszáradását.

Becseppentés után a szemcsepp biológiai szempontból kompatibilis filmet képez a szem felszínén, védőréteget alkotva a mechanikus és mikrobiológiai behatásokkal szemben. A hidratált szemcsepp ophylosa réteg sűrű molekuláris hálót formál, ami szűrőként védi a hidratáló szemkörnyékápoló felszínét a levegőből vagy közvetlen kontaktus útján érkező mikroorganizmusoktól.

Elérhető fizetési módok

Védő funkciója megnyilvánul a szövetkárosító szabad gyökök semlegesítésében és az UV szemcsepp ophylosa káros hatásának csökkentésében is. A viszkozitás mellett a szemcsepp pH-ja és ozmolalitása is a természetes könnyéhez hasonló annak érdekében, hogy az esetleges irritáció elkerülhető legyen. A cink-hialuronát komplex speciális tulajdonságainak köszönhetően a készítmény mikrobiológiailag stabil.

Az Ophylosa® szemcsepp a szemszárazság kezelésére, a szem száraz, égő érzésének, fáradtságának enyhítésére szolgál.

Felhasználási javaslat: A készítmény az egészséges szem különféle kellemetlen érzéseinek, mint például a száraz, égő érzésnek a megelőzésére szolgál. Csökkenti az idegentest-érzést és az irritációt kivörösödéstamelyek kiváltó oka lehet a por, a vakító fény, a szél, a virágpor, a légszennyezés, a légkondicionálás vagy a fűtés, a hosszan tartó TV-nézés és számítógép használat vagy a kontaktlencse viselése.

Használat előtt távolítsa el a védőkupakot!

eutanázia passzív suisse anti aging bőrgyógyászok anti aging termékértékelései

A szennyeződés elkerülése érdekében ne érjen semmi a flakon nyílásához! A becseppentés szükség szerint, naponta többször ismételhető.

Így hat a cink-hialuronát természetes összetevőjű Ophylosa® szemcsepp:

Használat után helyezze vissza a védőkupakot! Átmeneti kivörösödés, homályos látás, enyhe égő, szemcsepp ophylosa érzés a használat kezdetén alkalmanként előfordulhat, de a legtöbb esetben ez gyorsan, másodperc alatt megszűnik. Elvétve kialakulhat helyi érzékenység a készítménnyel szemben.

Megnyugtató, kellemes érzést biztosít a fájó, fáradt szemnek, enyhíti a viszkető, égő tüneteket, az idegentest-érzést, valamint a szemszárazságot. Kizárólag természetes eredetű, nagy tisztaságú hialuronátot tartalmaz, amely kielégíti a szemészeti termékekkel szemben támasztott magas minőségi követelményeket. Egyéb összetevők Glicerin izotonizálócink-glükonát, injekcióhoz való víz.

Ha bármilyen váratlan reakciót észlel, hagyja abba a szemcsepp alkalmazását, és ha kontaktlencsét használ, azt haladéktalanul vegye ki! A hosszú ideig viselt lencséknél pl.

ráncosodás ellen vitamin Svájci anti aging fotovoltaikus cég

Ne tárolja ezt a szemcseppet a kontaktlencse tartójában! A becseppentés után közvetlenül a szem kivörösödése, homályos látás, átmeneti, enyhe égő, szúró érzés esetenként előfordulhat.

Értesülni szeretnék az akciókról!

Gyermekektől elzárva tartandó! Az első használat előtt győződjön meg arról, hogy a zárókupak sértetlen! Minden használat után szorosan zárja vissza a kupakot! A készítményt csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni! A készítmény a felbontás után 6 hónapig használható fel.

Fontos információk