Szemműtét sopron

Szemműtét - Arany Oldalak

Örömünkre szolgált, hogy ismét nagy számban vettek részt klinikánk nyílt napján!

szemműtét sopron anti aging szupermodelles képek titkai

Köszönjük minden kedves résztvevőnknek! A nagy sikerre való tekintettel újra nyílt napot tart a Szemműtét sopron Dr. Tóka, Sopron legújabb lézerszemészete!

Semmelweis Kft.

Tekintsen be vizsgálóinkba, mikrosebészeti műtőinkbe, ismerje meg klinikánkat! Kérjük részvételi szándékukat az alábbi telefonszámon jelezni szíveskedjenek!

szemműtét sopron hialuronsavas szemcsepp

Köszönjük szépen a szakma képviselőinek részvételét! Örömünkre szolgált, hogy bemutathattuk a legmodernebb technológiát a látásjavító műtétek területén! Az átlagosnál gyorsabb és pontosabb lézerkészülék Hz Tudj meg többet!

szemműtét sopron lazer szem mutet

Kérdezz és tudj meg többet! Laserklinik Dr. Kezdési időpontok: Április 3. Az esemény ideje alatt óránként tartunk vezetett intézménybemutató túrákat és közérthető előadásokat a modern szemészeti kezelésekről, műszerekről és berendezésekről. Célunk a legmodernebb szemészeti műtéti lézerkezelések, lézerrel asszisztált szürkehályogműtétek bemutatása.

Megközelítés Mikro-invazív szemnyomás csökkentő műtétek a Soproni Gyógyközpontban Sikeres endoszkópos műtéteket hajtott végre súlyos szembetegségben szenvedőkön dr. Cseke István osztályvezető főorvos a kórház Szemészeti Osztályán. A különleges — a megvilágítást, a képet és a lézersugarat száloptikával közvetítő - műtéttechnika újdonságnak számít, idehaza másodikként alkalmazták a módszert a Soproni Gyógyközpontban. A beavatkozásokhoz használt eszköz tulajdonképpen egy speciális szemészeti endoszkóp, melyből Kelet-Közép Európában mindössze két darab van.

Nagyon büszkék vagyunk a lezerklinikánkra, amelyet örömmel mutatunk be Önöknek személyesen. Nézzen be hozzánk, hogy jól lásson!

Ich bin total begeistert - einfach sensationell. Lg Hasonló Helyek:.

szemműtét sopron anti aging bőr termékek

Fontos információk